Platforma unde poti gasi prestatori de servicii de incredere

Pentru început, trebuie să te înregistrezi

   

1

Tu soliciti servicii

Pe pagina principala alegeti optiunea „Solicita Servicii” si completatii formularul cu informatii despre sarcina care trebuie indeplinita. Menționati când și unde (personal sau online) aveti nevoie de asta, apoi sugereati un buget corect pentru sarcină. Postați orice sarcină de care aveți nevoie de la asamblare mobilier la servicii medicale în doar două minute – gratuit! Nu există nicio obligație de angajare.

2

Noi trimitem SMS

In momentul in care postati o sarcina, prestatorii de servicii din zona Dvs pentru categoria de servicii specificata. vor primi un mesaj SMS precum și alertă pe contul Servicii24.ro. Cei care sunt interesati de anuntul Dvs va vor contacta direct. În acest fel, economisiți timp evitând să apelați persoane care nu sunt disponibile sau care nu se incadreaza in bugetul oferit de Dvs .

3

Tu alegi cea mai buna oferta

După ce ai postat sarcina, te sfătuim să nu te grăbești să alegi prima persoană care răspunde la postare Dvs. Aruncă-ți o privire la profiluri și recenzii analizati ofertele de pret si durata de finalizare a sarcinei respective pentru a alege cea mai persoana sau firma potrivită pentru nevoile Dvs. De cele mai multe ori cel mai mic pret nu este cea mai buna alegere.

 

 

Creare cont client și postare job pe platforma servicii24.ro

Pasul 1: Click pe butonul “ Înregistrează-te” din partea dreaptă, sus, a ecranului. Ai grijă să selectezi formularul “ Client”.

Pasul 2:  Completează formularul care apare pe ecran.

  • Poți distribui și pe contul tau de Facebook dacă dorești ca job-ul tău să fie mai vizibil.

  • Acceptă termenii și condițiile site-ului nostru prin bifarea căsuței aferente.

  • Scrie codul care îți apare pe ecran. ( În cazul în care nu îl poți descifra, poți da click pentru a fi regenerat.)

Pasul 3: Click pe butonul “ Înregistrează-te” pentru a finaliza operațiunea.

Pasul 4: Du cursorul pe numele contului tău, în partea dreaptă, sus, a ecranului și dă click pe secțiunea “ Postează un job”.

Pasul 5: Completează formularul care apare pe ecran.

Pasul 6: Click pe butonul “ Previzualizare”.

Pasul 7 : Verifică dacă datele sunt corecte. În cazul în care acesta este jobul pe care dorești să îl postezi, apasă pe butonul “Trimite anunț”. Dacă dorești să îl modifici, apasă “ Editare anunț”.