TERMENI & CONDIŢII

Termeni şi condiţii

Acord între utilizator și www.servicii24.ro

Bine aţi venit pe www.servicii24.ro vă este oferit condiționat de acceptarea dvs. fără modificarea termenilor, condițiilor și notificărilor conținute în prezentul document (“Termeni”). Dacă folosiţi www.servicii24.ro constituie acordul dvs. cu toţi termenii. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și să păstrați o copie a acestora pentru referință.

www.servicii24.ro este un site de comerț electronic.

www.servicii24.ro este o platformă de publicitate și marketing care oferă servicii de publicitate și servicii de marketing plătite de furnizorii de servicii și oferă un mod mai sigur și mai ușor pentru consumatori de a găsi un furnizor de servicii de top.

Confidenţialitate

Utilizarea site-ului www.servicii24.ro este supusă Politicii de confidenţialitate a www.servicii24.ro. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate, care guvernează și Site-ul și informează utilizatorii despre practicile noastre de colectare a datelor.

Corespondenţa electronică

Vizitarea www.servicii24.ro sau trimiterea unui email către  www.servicii24.roconstituie corespondenţă electronică. Dvs. consimțiți să primiți comunicații electronice și sunteți de acord că toate acordurile, notificările, prezentările și alte comunicări pe care vi le furnizăm electronic, prin e-mail și pe Site, îndeplinesc orice cerință legală ca aceste comunicări să fie în scris.

Contul dumneavoastră

Dacă utilizați acest site, sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și a parolei și pentru restricționarea accesului la computerul dvs. și sunteți de acord să acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile care apar sub contul sau parola dvs. Nu aveți posibilitatea să atribuiți sau să transferați contul în altă parte sau altor persoane. Recunoașteți căwww.servicii24.ro  nu este responsabil pentru accesul terților la contul dvs. care rezultă din furtul sau deturnarea contului dvs. Site-ul și asociații săi își rezervă dreptul de a refuza sau anula serviciul, de a încheia conturile sau de a elimina sau edita conținutul la discreția noastră.

Copii sub 18 ani

www.servicii24.ro nu colectează în cunoștință de cauză, nici online, nici offline, informații personale de la persoane sub vârsta de 18 ani. Dacă aveți sub 18 ani, nu puteți utiliza www. servicii24.ro 

Politica de anulare sau rambursare

YVă puteți anula abonamentul în orice moment. Eventualele anulări efectuate după 24 de ore de utilizare nu se pot califica pentru o rambursare. Ne puteţi contacta la adresa contact@servicii24.ro pentru mai multe detalii.

Linkuri către site-uri terțe sau servicii terțe

www.servicii24.ro poate conține link-uri către alte site-uri web (“Site-uri terţe”). Site-urile terţe nu sunt sub controlul www.servicii24.ro și nu este responsabilă pentru conținutul niciunui Site Terţ, inclusiv fără limitarea oricărei legături conținută pe un Site Terţ, modificări sau actualizări ale unui Site Terţ. www.servicii24.ro vă oferă aceste link-uri doar ca o comoditate, iar includerea oricărui link nu implică aprobarea de către www.servicii24.ro a site-ului sau a oricărei asociații cu operatorii săi.

Anumite servicii puse la dispoziție prin www.servicii24.ro sunt furnizate de site-uri și organizații terțe. Folosind orice produs, serviciu sau funcționalitate provenind din domeniul www.servicii24.ro, recunoașteți și consimțiți că www.servicii24.ro poate partaja astfel de informații și date cu orice terță parte cu care  www.servicii24.ro o relație contractuală pentru a furniza produsul, serviciul sau funcționalităţile solicitate în numele utilizatoriilor și clienților www.servicii24.ro.

Fără utilizare ilegală sau interzisă – proprietate intelectuală

Vi se acordă o licență revocabilă, neexclusivă, netransmisibilă pentru a accesa și utiliza www.servicii24.ro strict în conformitate cu acești termeni de utilizare. Ca o condiție a utilizării site-ului dvs., garantați lui www.servicii24.ro că nu veți utiliza Site-ul pentru niciun scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni. Nu puteți utiliza Site-ul într-o manieră care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca sau deteriora Site-ul sau interfera cu utilizarea site-ului oricărei alte părți. Nu puteți obține sau încerca să obțineți materiale sau informații prin orice mijloace care nu au fost puse la dispoziție sau furnizate în mod intenționat prin intermediul Site-ului.

Tot conținutul inclus ca parte a Site-ului, cum ar fi text, grafică, logo-uri, imagini, precum și compilarea acestora și orice software utilizat pe Site, este proprietatea www.servicii24.ro sau a furnizorilor săi și protejată de drepturile de autor și alte legi care protejează proprietatea intelectuală și drepturile de autor. Sunteți de acord să le respectați și să respectați toate drepturile de autor și alte notificări de proprietate, legende sau alte restricții conținute în orice astfel de conținut și nu veți face nicio modificare a acestora.

Nu veți modifica, publica, transmite şi nu veți participa la transfer sau vânzare, nu creați lucrări derivate sau nu folosiți în niciun fel conținutul, integral sau parțial, găsit pe Site. Conținutul acestui site nu este pentru revânzare. Utilizarea site-ului de către dvs. nu vă dă dreptul să faceți nicio utilizare neautorizată a vreunui conținut protejat și, în special, nu veți șterge sau modifica niciun drept de proprietate sau notificări de atribuire în niciun conținut. Veți utiliza conținut protejat exclusiv pentru uz personal și nu veți face nicio altă utilizare a conținutului fără permisiunea scrisă expresă a Site-ului și a proprietarului dreptului de autor. Sunteți de acord că nu dobândiți niciun drept de proprietate în niciun conținut protejat. Nu vă acordăm nicio licență, expresă sau implicită, asupra proprietății intelectuale a Site-ului cu excepția cazului în care sunt autorizați în mod expres de acești Termeni.

Utilizarea serviciilor de comunicare

Site-ul poate conține servicii de forum, zone de chat, grupuri de știri, forumuri, comunități, pagini web personale, calendare și / sau alte facilități de mesaje sau comunicare concepute pentru a vă permite să comunicați cu publicul larg sau cu un grup („Servicii de comunicare”). Sunteți de acord să utilizați serviciile de comunicare numai pentru a posta, trimite și primi mesaje și materiale adecvate și legate de serviciul de comunicare special.

De exemplu, și nu ca o limitare, sunteți de acord că atunci când utilizați un serviciu de comunicare, nu veți: defăima, abuza, hărțui, juca, amenința sau încalca drepturile legale (cum ar fi drepturile de confidențialitate și publicitate) ale altora; publică, postează, încărcă, distribuie sau difuzează orice subiect, nume, material sau informație necorespunzător, profan, defăimător, încălcător, obscen, indecent sau ilegal; încărcați fișiere care conțin software sau alt material protejat de legile privind proprietatea intelectuală (sau de drepturile de confidențialitate a publicității), cu excepția cazului în care dețineți sau controlați drepturile asupra acestuia sau dacă ați primit toate acordurile necesare; încărcați fișiere care conțin viruși, fișiere corupte sau orice alt software sau programe similare care pot deteriora funcționarea computerului altuia; face reclamă sau oferă vânzare sau cumpărare de bunuri sau servicii pentru orice scop comercial, cu excepția cazului în care acest serviciu de comunicare permite în mod special astfel de mesaje; efectuează sau transmite sondaje, concursuri, scheme piramidale sau scrisori în lanț; descărcați orice fișier postat de un alt utilizator al unui serviciu de comunicare pe care îl cunoașteți sau care ar trebui să îl cunoască în mod rezonabil, nu poate fi distribuit în mod legal; falsifica sau șterge orice atribuții ale autorului, notificări legale sau de altă natură sau denumiri de proprietate sau etichete de origine sau sursă de software sau alt material conținut într-un fișier încărcat; restricționează sau împiedică orice alt utilizator să utilizeze și să se bucure de serviciile de comunicare; încalcă orice cod de conduită sau alte linii directoare care pot fi aplicabile pentru orice serviciu de comunicare particular; recolta sau colecta informații despre alte persoane, inclusiv adrese de e-mail, fără consimțământul acestora; încalcă orice legi sau reglementări aplicabile.

Site-ul nu are obligația de a monitoriza Serviciile de comunicare. Cu toate acestea, Site-ul își rezervă dreptul de a revizui materialele postate unui serviciu de comunicare și de a elimina orice materiale la discreția sa. Siteul își rezervă dreptul de a înceta accesul dvs. la oricare sau la toate Serviciile de Comunicare în orice moment, fără notificare şi fără niciun motiv.

www.servicii24.ro își rezervă dreptul de a dezvălui în orice moment informațiile necesare, pentru a satisface orice lege, reglementare, proces legal sau cerere guvernamentală sau pentru a edita, refuza să posteze sau să elimine orice informație sau material, în totalitate sau parțial.

Întotdeauna trebuie să aveți prudență atunci când dați informații personale despre dvs. sau copiii dvs. în orice serviciu de comunicare. Site-ul nu controlează și nu aprobă conținutul, mesajele sau informațiile găsite în niciun serviciu de comunicare și, prin urmare, Site-ul își declină în mod specific orice responsabilitate cu privire la serviciile de comunicare și orice acțiuni rezultate din participarea dvs. la orice serviciu de comunicare. Managerii și gazdele nu sunt purtători de cuvânt autorizați www.servicii24.ro iar opiniile lor nu reflectă neapărat cele ale lui www.servicii24.ro

Materialele încărcate la un serviciu de comunicare pot fi supuse limitării privind utilizarea, reproducerea și / sau distribuirea. Dacă încărcați materialele, sunteți responsabil pentru respectarea acestor limitări.

Materiale furnizate către www.servicii24.ro sau postate pe paginile Servicii24.ro

www.servicii24.ro nu revendică dreptul de proprietate asupra materialelor pe care le furnizați pe www.servicii24.ro (inclusiv feedback și sugestii) sau postează, încărcă, introduce sau trimite la orice Site Servicii24.ro sau la serviciile noastre asociate (colectiv „ Subscrieri“). Cu toate acestea, prin postarea, încărcarea, introducerea, furnizarea sau trimiterea Anunţului dvs., acordați www.servicii24.ro, companiile noastre afiliate și licența de abonat necesară pentru a utiliza Anunţul dvs. în legătură cu operarea lor pe internet, inclusiv, fără limitare, drepturile la: copiere, distribuire, transmitere, afișează public, execută public, reproduce, edita, traduce și reformata Anunţul; și să vă publicați numele în legătură cu Anunţul

Nu se va plăti nicio compensație cu privire la utilizarea Anunţurilor dvs., astfel cum este prevăzut în prezenta. www.servicii24.ro  nu are nicio obligație să posteze sau să utilizeze niciun Anunţ pe care îl puteți furniza și poate elimina orice Anunţ în orice moment, la discreția lui www.servicii24.ro

Prin postarea, încărcarea, introducerea, furnizarea sau trimiterea Anunţulu dvs., garantați și reprezentați că dețineți sau controlați în alt mod toate drepturile la Anunţul dvs., așa cum este descris în această secțiune, inclusiv, fără limitare, toate drepturile necesare pentru a vă oferi, posta, încărcați, introduceți sau trimiteți Anunţuri.

Conturi terțe

Veți putea conecta contul dvs. Servicii24.ro la conturi terțe. Prin conectarea contului dvs. Servicii24 la contul dvs. terț, recunoașteți și sunteți de acord că sunteți de acord cu eliberarea continuă de informații despre dvs. către alții (în conformitate cu setările de confidențialitate de pe site-urile terțelor părți). Dacă nu doriți ca informațiile despre dvs. să fie partajate în acest mod, nu utilizați această caracteristică.

Utilizatori internaționali

Serviciul este controlat, operat și administrat de www.servicii24.ro din birourile noastre din România. Dacă accesați Serviciul dintr-o locație din afara României, sunteți responsabil pentru respectarea tuturor legilor locale. Sunteți de acord că nu veți utiliza Conținutul Servicii24.ro accesat prin www.servicii24.ro în nicio țară sau în orice mod interzis de orice legi, restricții sau reglementări aplicabile.

Garanţii

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să dețineți inofensiv Servicii24.ro, directorii, angajații, agenții și terții, pentru orice pierderi, cheltuieli, datorii și cheltuieli (inclusiv onorarii rezonabile ale avocatului) legate de sau care rezultă din utilizarea dvs. de sau incapacitatea de a utiliza Site-ul sau serviciile, orice postări ale utilizatorilor făcute de dvs., încălcarea oricărui termen al prezentului Acord sau încălcarea drepturilor dvs. ale unei terțe părți sau încălcarea oricărei legi, reguli sau regulamente aplicabile.www.servicii24.ro își rezervă dreptul, la propriul cost, de a-și asuma apărarea și controlul exclusiv asupra oricărei chestiuni supuse unei despăgubiri de către dvs., caz în care veți coopera pe deplin cu www.servicii24.ro.

Arbitraj

În cazul în care părțile nu pot soluționa nicio dispută între ele care rezultă din sau referitoare la acești Termeni și condiții sau la orice dispoziții ale acestora, indiferent dacă sunt în contract, sau în alt fel în drept sau în echitate pentru daune sau orice alte daune, atunci o dispută va fi soluționată numai prin arbitraj final și obligatoriu în conformitate cu legile din România, condusă de un singur arbitru neutru și administrat de Asociația de Arbitraj din România, sau de un serviciu de arbitraj similar ales de părți, într-o locație convenită reciproc. Hotărârea arbitrului este definitivă, iar judecata poate fi pronunțată în orice instanță competentă. În cazul în care orice acțiune legală sau echitabilă, o procedură sau un arbitraj apare sau nu se referă la acești Termeni și condiții, partea dominantă are dreptul să recupereze costurile și onorariile rezonabile ale avocatului. Părțile sunt de acord să arbitreze toate litigiile și revendicările în ceea ce privește acești Termeni și condiții sau orice litigii care apar ca urmare a acestor Termeni și Condiții, direct sau indirect, inclusiv cererile care sunt rezultatul acestor Termeni și condiții.

Răspundere legală

INFORMAȚIILE, PROGRAMUL, PRODUSELE ȘI SERVICIILE INCLUSE SAU DISPONIBILE PE SITE POT CONŢINE INANVERTENŢE SAU ERORI. SCHIMBĂRILE SUNT FĂCUTE PERIODIC. SERVICII24.RO ȘI / SAU FURNIZORII SĂI POT FACE ÎMBUNĂTĂȚIRI ȘI / SAU SCHIMBĂRI PE SITE-UL ÎN ORICE MOMENT.

www.servicii24.ro ȘI / SAU FURNIZORII SĂ NU SUNT RESPONSABILI PRIVIND FURNIZAREA, FIABILITATEA, DISPONIBILITATEA ȘI A ACURITĂȚII INFORMAȚIEI, PROGRAMULUI, PRODUSELOR, SERVICIILOR ȘI GRAFICELOR CONȚINUTE PE SITE-UL SUB NICIO CONDIŢIE SAU SCOP. PRIN EXTENSIA MAXIMĂ APLICABILĂ PERMISĂ DE LEGE, TOATE INFORMAȚIILE, PROGRAMUL, PRODUSELE, SERVICIILE ȘI GRAFICILE RELATATE SUNT OFERITE FĂRĂ GARANȚIE SAU FĂRĂ CONDIȚII. SERVICII24.RO ȘI / SAU FURNIZORII SĂI PRIN PREZENTA DECLAMĂ TOATE GARANȚIILE ȘI CONDIȚIILE PRIVIND ACESTE INFORMAȚII, SOFTWARE, PRODUSE, SERVICII ȘI GRAFICE RAPIDATE, INCLUZÂND TOATE GARANȚIILE IMPLICITE SAU CONDIȚII DE VÂNZARE SAU CONFORMITATE.

Restricție de încetare sau acces

www.servicii24.ro își rezervă dreptul, la propria sa discreție, de a înceta accesul dvs. la Site și la serviciile aferente sau la orice porțiune a acestuia în orice moment, fără o notificare prealabilă. În limita maximă permisă de lege, acest acord este reglementat de legile din România și prin prezenta consimțiți la competența exclusivă și la locul de desfășurare a instanțelor din România în toate litigiile care decurg din sau referitoare la utilizarea Site-ului. Utilizarea Site-ului este neautorizată în orice jurisdicție care nu dă efect tuturor prevederilor acestor Termeni, inclusiv, fără limitare, această secțiune.

Sunteți de acord că nu există nicio întreprindere comună, parteneriat, angajare sau relație de agenție între dvs. și www.servicii24.ro ca urmare a acestui acord sau a utilizării Site-ului. Executarea a acestui acord este supusă legilor și procesului legal existent, iar niciun conținut în prezentul acord nu deroga la dreptul lui www.servicii24.ro de a respecta cererile sau cerințele guvernamentale, de aplicare a legii sau cerințele referitoare la utilizarea dvs. a Site-ului sau a informațiilor furnizate sau adunate de www.servicii24.ro cu privire la o astfel de utilizare. Dacă se consideră că o parte a acestui acord este invalidă sau neaplicabilă în conformitate cu legislația aplicabilă, inclusiv, fără a se limita la, exonerațiile de garanție și limitările de răspundere prevăzute mai sus, atunci prevederea nevalidă sau neaplicabilă va fi considerată înlocuită de o dispoziție valabilă, executorie care se potrivește cel mai mult cu intenția dispoziției inițiale, iar restul acordului va continua în vigoare.

Dacă nu se specifică altfel în acest document, acest acord constituie întregul acord dintre utilizator și www.servicii24.ro  cu privire la Site și înlocuiește toate comunicările și propunerile anterioare sau contemporane, fie ele electronice, orale sau scrise, între utilizator și www.servicii24.rocu privire la Site. O versiune tipărită a prezentului acord și a oricărei notificări în format electronic sunt admisibile în procedurile judiciare sau administrative bazate pe sau în legătură cu acest acord în aceeași măsură și sub rezerva acelorași condiții ca și alte documente de business și înregistrări generate inițial și păstrate în formular tipărit. Este dorința expresă a părților ca acest acord și toate documentele conexe să fie redactate în limba română.

Modificarea Termenilor

www.servicii24.ro își rezervă dreptul, la propria sa discreție, de a schimba Termenii conform cărora www.servicii24.ro este oferit. Versiunea cea mai actuală a Termenilor va înlocui toate versiunile anterioare. www.servicii24.ro4 vă încurajează să consultați periodic pagina Termeni şi condiţii pentru a vă menține la curent cu actualizările noastre.

Contactează-ne

www.servicii24.ro salută întrebările sau comentariile dvs. cu privire la Termeni şi condiţii:

Servicii24.ro este un site deţinut de www.servicii24.ro

Sediul: 3 Blvd Dunarea , Building A7, Door22

Galati – Romania

Email: contact@servicii24.ro

Telefone: +4 0740 175 826

Data: 01-Martie-2019