Lucrul în siguranță la serviciul nostru este o parte importantă a procesului

Una dintre prioritățile noastre principale este siguranța utilizatorilor noștri. În acest moment putem oferi astfel de garanții din partea noastră:

Numărul de telefon mobil confirmat de client.
Posibilitatea de a plăti serviciile prin intermediul site-ului www.servicii24.ro
Sistem de evaluare și feedback real despre Client de la specialiștii care au colaborat cu acesta.

Program specializat de protecție

Depunem toate eforturile pentru a oferi specialiștilor noștri cel mai confortabil și mai sigur proces de îndeplinire a comenzilor, dar este imposibil să garantăm că nu există niciun risc.

Pentru a ne proteja utilizatorii, am dezvoltat un program de loialitate – Programul de protecție specializată. Își asumă posibilitatea ca prestatorii de servicii verificați care nu au primit plata pentru serviciul furnizat, să solicite despăgubiri de până la 150 Lei  pentru o comandă creată pe serviciul Servicii24.ro

După examinarea apelului specialistului, Administrația serviciului Servicii24.ro  decide asupra posibilității de a acorda despăgubiri.

Condiții pentru participarea la Programul de protecție specializată

Pentru a participa la Programul de protecție specializată, trebuie îndeplinite următoarele condiții:

  • Ordinul pentru care specialistul dorește să primească despăgubiri a fost creat pe site-ul Servicii24.ro  și i-a fost atribuit (specialistul s-a înscris la comandă și a fost selectat pentru a efectua lucrările descrise în cerere).
  • Nu au trecut mai mult de 30 de zile de la data subscrierii la comandă.
  • Clientul nu intră în contact mai mult de 10 zile pe toate canalele de comunicare: nu răspunde prin telefon, mesaje SMS, e-mailuri și mesageri.
  • Locul executării comenzii – Romania.
  • Specialistul a îndeplinit integral comanda și nu au existat comentarii din partea Clientului.
  • Specialistul poate furniza agențiilor de aplicare a legii o fotografie sau o copie scanată a cererii în legătură cu acțiunile Clientului asupra comenzii. În aplicație, este necesar să indicați datele Clientului care sunt disponibile pe platforma Servicii24.ro  și cantitatea de daune cauzate. De asemenea, este necesar să se furnizeze un cupon de notificare care să confirme acceptarea cererii sau extragerea din Registrul unificat al investigațiilor preliminare.
  • Specialistul este pregătit să furnizeze dovada îndeplinirii comenzii.
  • Clientul știe despre executarea comenzii de către specialist (ați contactat clientul și ați confirmat disponibilitatea de a îndeplini comanda).
  • Specialistul nu a primit despăgubiri de la platforma Servicii24.ro  în ultimele 90 de zile.
  • Dacă specialistul pretinde că folosește fonduri personale la finalizarea unei comenzi, el trebuie să furnizeze dovezi documentare ale acestor cheltuieli (cec, chitanță etc.)