Servicii24 cea mai bună alegere de publicitate online pentru companii de toate formele și dimensiunile.

Pentru început, trebuie să te înregistrezi

1

Solicita Servicii

Pe pagina principala alegeti optiunea “Solicita Servicii” si completatii formularul cu informatii despre sarcina care trebuie indeplinita. Menționati  când și unde (personal sau online) aveti nevoie de asta, apoi sugereati un buget corect pentru sarcină. Postați orice sarcină de care aveți nevoie de la asamblare mobilier la servicii medicale în doar două minute – gratuit! Nu există nicio obligație de angajare.

2

Cum lucreaza Servicii24.ro

In momentul in care  postati o sarcina, prestatorii de servicii din zona Dvs pentru categoria de servicii specificata. vor primi un mesaj  SMS precum și alertă pe contul  Servicii24.ro. Cei care sunt interesati de anuntul Dvs va vor contacta direct. În acest fel, economisiți timp evitând să apelați persoane care nu sunt disponibile sau care nu se incadreaza in bugetul oferit de Dvs .

3

Alege cea mai buna oferta

După ce ai postat sarcina, te sfătuim să nu te grăbești să alegi prima persoană care răspunde la postare Dvs. Aruncă-ți o privire la profiluri și recenzii analizati ofertele de pret si durata de finalizare a sarcinei respective pentru a alege cea mai persoana sau firma potrivită pentru nevoile Dvs. De cele mai multe ori cel mai mic pret nu este cea mai buna alegere.